Primobet Kazino Bonus i Recenzija

Primobet Kazino
  • Igre - 8.7/10
    8.7/10
  • Bonus - 8.8/10
    8.8/10
  • Uplata i isplata - 8.8/10
    8.8/10
  • Mobilna verzija - 8.8/10
    8.8/10
  • Korisnički servis - 8.3/10
    8.3/10
Overall
8.7/10
8.7/10
Sending
User Review
0 (0 votes)

Primobet je kazino i kladionica koji posluje kao deo firme N1 Games RS D.O.O. stacioniranoj u Beogradu. Ona je osnovana 2020. godine sa primarnom delatnošću za kockanje i klađenje. Imaju sve potrebne dozvole za rad, uključujući i nadležnu upravu za igre na sreću Republike Srbije i resorno ministarstvo.

Za dve godine su uspeli da razviju dobru ponudu sportova i slot igara pre svega. Sajtom dominira tamnija boja sa ponekim detaljima istaknutim u crveno. U skladu sa izgledom logotipa. Svi meniji su lepo raspoređeni a sadržaj nije zgusnut. To korisniku daje preglednost i utiče na lakše snalaženje. Impresivno je da su uspeli da razviju 2000 i više igara u svom asortimanu.

U gornjem levom uglu je meni gde se nalaze sva tehnička podešavanja, kontakt i ponuda igara. Ona je vidljiva i u zaglavlju, tako da igrač i ne mora kliktati na malo pre pomenuti meni. Desni gornji ugao posvećen je logovanju na nalog ili registraciji („Sign UP“). Odmah je na dohvat ruke i spisak provajdera igara.

Primobet registracija

Otvaranje naloga na Primobet kazinu je jednostavno. U gornjem desnom uglu, prvo se pritisne dugme „Sign UP“. Potom se otvara kontrolna tabla za unošenje informacija. Tu upisujete mejl i lozinku. Ispod dole su još dve opcije za štikliranje. Prva je verovatno i neobavezma, a odnosi se hoćete ili nećete da dobijate vesti o najnovijim promocijama.

Drugo jeste da se pritisne i obeleži da prihvatate uslove korišćenja, kao i da ste stariji od 18 godina. U daljim koracima se vrši provera identiteta i bira način plaćanja. Nalog postaje aktivan nakon što korisnik u konfirmacionom mejlu ode na link koji mu je u tu svrhu poslat.

Primobet – ponuda igara

Kladionica Primobet ima veoma dobru ponudu kazino igara, ali i sportova za klađenje. Odmah na početnoj strani su izlistani svi aktuelni mečevi. U ponudi su tu osnovni sportovi košakra i fudbal. Od ostalog izbora za klađenje, igrači mogu okušati sreću u: tenisu, rukometu, odbojci, vaterpolu ili stonom tenisu.

Ni to nije sve, jer se ponuda za sport proširuje i na ostale sportske aktivnosti. U pitanju su manje popularni, ali ne i neatraktivni sportovi nalik: boksu, američkom fudbalu i drugo. Po izboru svake od kategorija, takmičarima se prikazuje pregled kvota. Na osnovu njega, oni mogu dalje sastavljati tiket i odigravati parove. Za svaki od sportova, mogu birati i pod menije tj. lige ili takmičenja za koja žele da odigraju opkladu na rezultat.

Primobet nudi da u svakom trenutku mogu pratiti kretanje skora i imati ispred sebe raspored mečeva kako bi planirali vreme. Za sve to, ima kartica „live“ u gornjem delu sajta.

Drugi oblik ponude u ovom kazinu/kladionici je sve popularniji eSports. Gejming industrija je u porastu svuda u svetu. Ljudi od toga zarađuju na turnirima igrajući igre, a možete i vi. Samo se kladite na vašeg omiljenog gejmera i pratite na ovom sajtu njegove rezultate. Čak i za takvu vrstu igre su određene kvote.

Primobet – slot igre

Kazino i kladionica Primobet razvila je i asortiman slot igara. Svako od igrača, navikao je na okretanje spina i zaradu po završenom krugu. To je moguće i ovde. Odabirom slotova na ovom sajtu, jasno su istaknuti oni najpopularniji plavičastom oznakom „Top“. Neke od tih igara su: Hell Hot 100, Legacy of Dead ili Bonanza Billion: X-mas edition koja je ujedno i novi naslov.

Osim slota, dostupne su i igre uživo. One su razvrstane po vrstama, počevši od najpopularnijih. To su, između ostalog:  Boom City, Auto Roulette ili One Blackjack. Sve rađene iz vrhunski opremljenih studija i uz svesrdnu pomoć provajdera igara na sreću. Pobedite dilera i osmehnuće vam se novčana nagrada.

Igre za stolom  

Primobet kazino nudi i igre za stolom poput ruleta ili onih kartaških kao što je poker.

Izbor ruleta je ovde sveden na nekoliko naslova. Postoje samo razlike u američkom i evropskom modelu ruleta po korišćenju duple nule ili ne. Takođe, treba voditi računa i o pragu kuće, tj. njenom načinu da se zaštiti od velikih isplata igračima.

Od naslova, tu su: American Roulette, Roulette European ili Gold Vault roulette. Čak je jedna igra posvećena i francuskom ruletu. Upravo zato što je francuska kroz istoriju, poslužila kao odskočna daska za ekspanziju ove igre u Evropi.

Kada je reč o kartama, popularni su blekdžek i poker. Zato ovde možete naći igre: Single Deck blackjack, Casino Hold’em ili 3D baccarat. Više je ovih vrsta igara nego ruleta, a neke daju i pomenuto 3D iskustvo i vizuelni doživljaj.

Ostala ponuda

Primobet nudi i druge vrste igara i zabave u svojoj kolekciji. Naročito su popularne bonus buy igre. Nekada je igračima potrebno da sakupe određeni broj nekih simbola, ili sačekaju dobitnu kombinaciju kako bi se aktivirao bonus. Sada mogu preskočiti taj korak, i kako piše u nazivu, odmah uložiti novac kako bi dobili instant bonus.

U takve igre spadaju od popularnijih: Book of Demi Gods II, Book of the Fallen ili Templar Tumble.

Postoji još načina za osvajanje dobitaka, kakvi su instant win ili aviator. U poslednjepomenutoj igri treba tačno osetiti i vagati kada će da se avion sruši postavljajući pritom i uloge. Stvar je u proceni momenta kada će avion da igraču izleti iz vidokruga. Instant win odnosi se na neku vrstu loto igara gde se dobitak generiše odmah. Probajte zato: Plinko, Rocket dice i dr.

Drugi vid zabave, tj. džekpot, odnosi se na slotove kao što su: Almighty Sparta, Solar Queen ili Grand wheel. Naravno, neizostavni su i tzv. megaways slotovi. To znači da je svaki spin jedinstven, ali su vam šanse za dobitak znatno veće. Takve igre su neke od: Gonzo’s Quest, Maze Escape ili Medallion.

Promocije

Bonus ponuda je dostupna svim igračima sa registrovanim nalogom na sajtu svakog kazina. Takođe, zavisi i od toga da li se takmičar kladi uživo preko interneta ili dolazi lično u prostorije nekog kazina. Mada, to je uglavnom sinhronizovano imajući u vidu napredak tehnologija i mogućnost da ljudi imaju čitav kazino i njegove ponude na klik od njih. Najčešće vrste igara su one sa dilerom ili slot igre bilo virtuelno ili ne. U zavisnosti od preferencija igrača, on će se odlučiti za jedan od načina igranja. Zato se razlikuju bonusi na igre uživo ili ne.

Svaki kazino nudi bonus dobrodošlice za novoregistrovane igrače. Nudeći im povoljno mogućnost igranja nekih od igara, dodatno ih motivišu želeći da stvore lojalne mušterije koje će se uvek vraćati baš njihovom kazinu. Onda mogu da im nude povoljnost ukoliko se registruju. Postoje i različiti bonusi koji se ostvaruju u zavisnosti od broja pogođenih parova za ljubitelje sportskog klađenja. Ovakva vrsta finansijskog podsticaja uglavnom se i pretežno odnosi na slot i stone igre. Upravo zato i postoji veliki izbor ponuda za te vrste igara zahvaljujući njihovoj nepredvidivosti a samim tim i uzbuđenju koje igranje igara sa sobom nosi. Kazino bonusi se mogu podeliti na četiri tipa.

Primobet bonus dobrodošlice za kazino

Primobet Kazino nudi raznovrsne atraktivne bonuse za svoje igrače, dizajnirane da poboljšaju iskustvo igranja. Primobet Kazino pruža velikodušan bonus dobrodošlice za nove igrače, koji uključuje do 50.000 RSD i 200 besplatnih spinova na odabranim slot igrama, raspoređenih kroz prva četiri depozita.

Za prvi depozit, bonus odgovara 100% iznosu depozita sa maksimalnim iznosom od 10.000 RSD plus 150 Besplatnih Spinova. Za kvalifikaciju je potreban minimalni depozit od 500 RSD. Tokom 6 dana, igrači dobijaju po 25 Besplatnih Spinova svaki dan, dodeljenih na slotu Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).

Bonus na drugi depozit je 75% iznosa depozita sa maksimalnim bonusom ograničenim na 15.000 RSD, uz minimalni depozit od 500 RSD za kvalifikaciju.

Treći depozit nudi bonus od 100% iznosa depozita plus 50 besplatnih spinova, sa maksimalnim iznosom bonusa od 10.000 RSD. Igrači treba da deponuju najmanje 500 RSD da bi primili ovaj bonus, a 50 besplatnih spinova se pruža u Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).

Četvrti depozit nudi bonus od 25% iznosa depozita sa maksimalnim bonusom od 15.000 RSD, uz potreban minimalni depozit od 500 RSD.

Primobet bonus dobrodošlice za sport

Primobet kazino i kladionica ima veoma dobru promotivnu ponudu. Pre svega, nude solidan bonus dobrodošlice za novoregistrovane korisnike. Možete osvojiti i do 50 posto pri registraciji a iznos se kreće i do 35.000 dinara uz ukucan bonus kod koji je naveden na sajtu. Taj bonus od 50 posto koji se dobije, ne važi ukoliko takmičar potom ostvari dobitak. Isplaćuje mu se samo osvojeni novac, a ne i pomenuta nagrada dobijena u startu. Freebet traje tri dana.  Na sajtu su navedeni i ostali uslovi promocije.

Takođe uz bonus kod, takmičari dobitak mogu uvećati i do 400 posto! Pretežno se odnosi na sportsko klađenje sa tri ili više događaja na tiketu i kvotom 1.30 i većom. Da bi se pristupilo ostalim promocijama, takmičari moraju da budu registrovani. U tom kontekstu, nude im se pomenuti  freebetovi, huntings i hunting tournaments.

Mobilna aplikacija

Primobet kazino i kladionica su novi na tržištu. Bez obzira na to, što se tiče o aplikacijama, vodili su itekako računa o svojim korisnicima. To sada praktično postaje jedna od podrazumevanih stvari.

Na sajtu ovog kazina, može se preuzeti aplikacija za Android uređaje. Takođe, i za telefone sa iOS platformama. Uputstvo za preuzimanje je lako. Na web sajtu se, ukoliko pretražujete na mobilnom, odaberu tri tačke u gornjem desnom uglu.  Potom se u padajućem meniju bira opcija, „dodaj na početni ekran“ i potvrdi izbor.

Na iPhone i sličnim uređajima se takođe prvo otvori internet stranica sajta. Zatim se pritisne centralno dugme telefona birajući opciju „share“. Od opcija koje su se otvorile, kao i kod Android telefona, tražite onu „dodaj na početni ekran“ i potom potvrdite.

Pogledajte za ovu aplikaciju i u zasebnim prodavnicama aplikacija na ove dve vrste uređaja. Negde će možda tražiti aplikacioni fajl ili dozvolu za instaliranje aplikacija sa trećih izvora.

Korisnička podrška

Primobet kazino i kladionica, kao i svaki drugi, razvio je načine pomoći korisnicima. Prvi od njih nalazi se u donjem levom uglu, klikom na dugme „support“. Tada se igraču otvara opcija za čet uživo. U njemu može detaljno opisati problem. Pre svega toga, potrebno je uneti ime i mejl adresu pa započeti konverzaciju.

Ukoliko je potreban drugi način, korisnici im se mogu obratiti i na mejl. Dežurni operateri rade 24/7 tako da će odgovor veoma brzo stići na postavljeni upit. Za još informacija, možete ih potražiti i preko profila na društvenim mrežama.

Uplata/isplata

Osnovni način polaganja depozita u Primobet kazinu i kladionici je putem platnih kartica. Od njih, u opticaju su: VISA, MasterCard, Maestro, AMEX i DinaCard. Sve se vrši isključivo u dinarima. Za teškoće u ostvarivanju transakcije, Primobet igrače upućuje na kontakt mejl za tehničku podršku.

Korisnici mogu da ostvare bonuse na prva četiri ostavljena depozita. Za svaki od njih, potrebno je da bude ulog veći od 500 dinara uz praćenje ostalih pravila. Shodno svemu gorepomenutom, i isplata se sledstveno može izvršiti na navedene kreditne kartice.

Zaključak

Primobet kladionica i kazino ima odličnu ponudu, obzirom da je kompanija osnivač od nedavno na tržištu. Sajt je prijatnog izgleda sa jasno raspoređenim menijima. Dominira tamnija tema koja nekome možda neće prijati. Ponuda igara je na zadovoljavajućem nivou sa dobrim grafičkim rešenjima. Ne zaostaju za drugima iz branše kada je reč o bonus i promotivnoj ponudi. Dostupni su na klik što je takođe dobro, ali u današnjem svetu i podrazumevano. Definitivno kazino u kome treba uložiti.

Scroll to Top